Hodnocení obchodu

4,8 136 hodnocení
5
126x
4
4x
3
0x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 16.9.2019
Jsem velice spokojená, objednala jsem si mikinu a tričko Stranger things . Bála jsem se kvality, ale supeeer!!! Tričko je dámské, krásně projmuté, super kvalita, 100 procent bavlna, to samé mikina a obojí perfektně sedí velikostně dle tabulky, jsem nadšená. Přišlo bleskově. Jediné co mohu vytknout, je, že nemohu při dobírce platit kartou, ale to je to nejmenší. Určitě doporučuji a budu se do tohoto obchodu vracet. Oceňuji, že lze vyzvednout v zásilkovně, to je pro mě rozhodující u dopravy.
VB Avatar autora | 23.8.2019
Meč přišel perfektně zabalený, skvělý stav a erb mě překvapil že je to kov a ne nějaká náhrada, přístup byl více než vstřícný, okamžitá reakce na jakýkoliv požadavek, mohu vřele doporučit:)
DP Avatar autora | 22.8.2019
Zboží jsem si zde kupoval v předobjednávce ze zahraničí. Předobjednávka byla avizovaná cca na půlroční čekací dobu. Ta se následně celosvětově posouvala do nekonečna a i přes toto příkoří dokázali kluci z Padawanu můj vysněný item prostě někde vyčarovat a přišel ani po půl roce. V průběhu celé předobjednávky jsme si vyměnili x mailu a vždy odpovídali rychle a velmi mile !!! Díky této zkušenosti jsem hned objednal další věci. Opět vše předobjednávka. Další item už došel ze zámoří ani ne za 7 dnů!!! Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji. Obchod jsem našel na webu náhodou. Nechť síla tento shop provází.
PC Avatar autora | 11.8.2019
Rychlost blesku!!!! Velmi spokojen
MV Avatar autora | 10.8.2019
Spokojena. Skvělý výběr, rychlé doručení.
KP Avatar autora | 8.7.2019
Rychlé doručení, super sortiment a skvělá komunikace obchodu :-)
LJ Avatar autora | 6.7.2019
Avatar autora | 4.7.2019
AB Avatar autora | 27.6.2019
Jsem spoko.
JJ Avatar autora | 13.6.2019
Jsem velmi spokojena
ZB Avatar autora | 10.6.2019
Misto tašky na rameno došel dětský batůžek s dvěma popruhy prez ramena výška 30cm ale aspon sem tím udělal radost 3 létemu synovci . Jinak klíčenka groot měla úspěch a velice se libila tudíž dávám za 5
MK Avatar autora | 6.6.2019
Jsem nadmíru spokojená. Komunikace obchodu výborná, ochota vstřícnost vše na jedničku. Doporučuji.
EB Avatar autora | 31.5.2019
TH Avatar autora | 27.5.2019
Vše proběhlo dle předpokladů a k mé naprosté spokojenosti
IJ Avatar autora | 20.5.2019
Super môže len odporučiť
RB Avatar autora | 20.5.2019
Oceňuju skvělou komunikaci. Sice jsem na dodání objednávky čekala hodně dlouho, ale ne vinou e-shopu, a nakonec zboží dorazilo bez problémů.
M Avatar autora | 16.5.2019
0 reakcia na zaporné hodnotenia, na Heureke aj na ich Facebokovych stránkach. Pritom to musia vydieť. Toto hovorí za všetko. Predobjednaný tovar nedorazil ani po pol roku. Na iných e-shopoch bol už pritom veľa krát skladom. Stačí si prečítať recenzie a vyhnúť sa tomuto e-shopu.
Avatar autora | 12.5.2019
RK Avatar autora | 12.5.2019
Zboží došlo v pořádku asi po týdnu, na připomenutí reagovali obratem.
M Avatar autora | 8.5.2019
Objednavka mi nebola dorucena kompletna. Drahsi z dvoch objednanych produktov nedorazil a na mail ohladom toho mi nebolo vobec odpovedane. Ani na druhy. Uz som sa zmierila s tm ze druhy produkt ani svoje peniaze uz nikdy neuvidim... bolo by fajn keby sa mi k tomu obchod aspon vyjadril, ale smola komunikacia 0 bodov.