Hodnocení obchodu

4,8 122 hodnocení
5
112x
4
4x
3
0x
2
1x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
IJ Avatar autora | 20.5.2019
Super môže len odporučiť
RB Avatar autora | 20.5.2019
Oceňuju skvělou komunikaci. Sice jsem na dodání objednávky čekala hodně dlouho, ale ne vinou e-shopu, a nakonec zboží dorazilo bez problémů.
M Avatar autora | 16.5.2019
0 reakcia na zaporné hodnotenia, na Heureke aj na ich Facebokovych stránkach. Pritom to musia vydieť. Toto hovorí za všetko. Predobjednaný tovar nedorazil ani po pol roku. Na iných e-shopoch bol už pritom veľa krát skladom. Stačí si prečítať recenzie a vyhnúť sa tomuto e-shopu.
Avatar autora | 12.5.2019
RK Avatar autora | 12.5.2019
Zboží došlo v pořádku asi po týdnu, na připomenutí reagovali obratem.
M Avatar autora | 8.5.2019
Objednavka mi nebola dorucena kompletna. Drahsi z dvoch objednanych produktov nedorazil a na mail ohladom toho mi nebolo vobec odpovedane. Ani na druhy. Uz som sa zmierila s tm ze druhy produkt ani svoje peniaze uz nikdy neuvidim... bolo by fajn keby sa mi k tomu obchod aspon vyjadril, ale smola komunikacia 0 bodov.
P Avatar autora | 30.4.2019
Bohužel, poslala jsem peníze předem, brzy na to přišel email ze zásilkovny že dostaly info ohledně balíků a dále už nic. Tvrdily že to je že strany zásilkovny a že to prověří že když do druhého dne nepřijde nový email ze zásilkovny tak jim mám napsat, samozřejmě nic a když jsem napsala email tak již bez reakce a tel. Nikdo nezvedá... :( Už jsem se smířila že něco kolem 600,- je nenávratně fuč :( objednávka udělaná 14.4 a ten den online platba, 15.4 info o odeslání zásilky a email od zásilkovny, 23.4 poslán email o nedorazeni balíků a 24.4 poslední zpráva z jejich strany....
PP Avatar autora | 30.4.2019
Avatar autora | 27.4.2019
S Avatar autora | 20.4.2019
Úplne úžasný obchod, boli veľmi nápomocní keď moju želanú figúrku nemali a malý darček k objednávke ma veľmi potešil :)
Avatar autora | 15.4.2019
Obchod na jedničku. Spokojen a doporučuji.
P Avatar autora | 13.4.2019
Rozhodně tento obchod doporučuji. Skvělá komunikace a vstřícnost :)
SD Avatar autora | 12.4.2019
Lepčí než sem čekala ????
Avatar autora | 11.4.2019
IH Avatar autora | 11.4.2019
NU Avatar autora | 4.4.2019
Jsem velmi spokojená. Doporučujikaždému milovníci sci-fi a fantasy????????????????????????
L Avatar autora | 25.3.2019
Velmi vstřícní a ochotní lidé,vyřeší s vámi jakýkoli problém....skvělé zboží,přišlo dobře zabalené ....doporučuji :-)
P Avatar autora | 22.3.2019
Naprostá spokojenost, vždy velmi vstřícná komunikace, ochota. Výběr a ceny parádní. Ráda se vracím
T Avatar autora | 22.3.2019
Parádní komunikace a super výběr zboží
D Avatar autora | 21.3.2019
Super komunikace, zboží perfektně zabaleno, velký výběr a super ceny :-)